miercuri 17 octombrie 2018 8:02 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / AGRESORUL POLITISTULUI ATACAT cu SABIA este un apropiat al ClanuluiCORDUNENILOR. Politistul are DILACERARE de PARENCHIM CEREBRAL(creierul sectionat)
Adpres Market

AGRESORUL POLITISTULUI ATACAT cu SABIA este un apropiat al ClanuluiCORDUNENILOR. Politistul are DILACERARE de PARENCHIM CEREBRAL(creierul sectionat)

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dan Ciprian Sfichi, un poliţist al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost tăiat cu o sabie.

Poliţistul din Suceava a participat, în această dimineaţă, la o percheziţie în Rădăuţi, iar atunci când a intrat în casa în care se afla suspectul căutat de anchetatori, tânărul în vârstă de 35 de ani a fost atacat cu o sabie ninja şi a fost tăiat pe braţ şi în zona capului.

Colegii lui Sfichi l-au imobilizat imediat pe atacator şi au chemat un echipaj medical la faţa locului pentru a-l prelua pe poliţist.
Potrivit medicilor, agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi a fost transferat cu elicopterul la Iaşi din cauza leziunilor cerebrale. Se pare că lovitura cu sabia a fost atât de puternică, încât cutia craniană a victimei a fost perforată, iar creierul penetrat de armă.

Ciprian Sfichi a fost preluat de un elicopter SMURD la ora 10:07 şi transportat la Iaşi, unde va fi internat la Spitalul de Neurochirurgie.

„Pacientul a fost lovit cu o sabie la cap şi a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral sever, cu o plagă tăiată front-otemporo-parietal (n.r.: zona frunţii, ). În urma investigaţiilor s-a eveideţiat o dilacerare de parenchim cerebral”, a precizat Ovidiu Popa, medic în cadrul Unităţii de Primire Urgenţe Iaşi.

Cel care l-a lovit pe Ciprian este un interlop periculos din zona Rădăuţi, Alexandru Huţuleac, cercetat într-un dosar de trafic de droguri. El a lovit poliţistul în timpul unor percheziţii ce au avut loc în această dimineaţă.

Huţuleac este un apropiat al clanului interlop Corduneanu de la Iaşi. El apare şi în mai multe fotografii, alături de Costel, şeful clanului.

Sursa:cancan.ro

Post-ul AGRESORUL POLITISTULUI ATACAT cu SABIA este un apropiat al ClanuluiCORDUNENILOR. Politistul are DILACERARE de PARENCHIM CEREBRAL(creierul sectionat) apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com