Sport

Ajax nu-i dă voie lui Răzvan Marin să meargă cu naționala U21 la Euro

razvan-marin

Mirel Rădoi va anunța, marţi, în jurul orei 20:00, lotul de 23 de oameni cu care va merge la CE de tineret (16-30 iunie, Italia / San Marino). Din lista extinsă de 33 de jucători, selecționerul va opri 23. Răzvan Marin, cel mai valoros jucător cu drept de joc, nu este lăsat de Ajax la Euro 2019.

FRF a avut un ultim contact cu Ajax pentru Răzvan Marin, dar olandezii au transmis că nu-l lasă pe fotbalisdt la EURO 2019. Așadar, România U21 nu îl va avea la turneu pe cel mai important om al ei, transferat de la Standard Liege la Ajax Amsterdam penrtu 12,5 milioane de euro.

UEFA nu obligă cluburile să lase jucătorii la Euro 2019, acesta fiind motivul pentru care FRF a stat la mâna lui Ajax. Rîzvan Marin a jucat doar în două din cele 10 meciuri de calificare şi era eligibil pentru turneul final.

Mirel Rădoi va anunța oficial lotul final de 23 de oameni pentru Euro 2019 din Italia și San Marino, operațiune care se va desfășura într-un cadru live, nume cu nume, la sediul FRF.

Articolul Ajax nu-i dă voie lui Răzvan Marin să meargă cu naționala U21 la Euro apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.