Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova.

Peste 3,2 milioane de cetăţeni cu drept de vot din Republica Moldova sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru a-şi alege noul Parlament, după ce vechiul legislativ a fost dizolvat în luna aprilie, la propunerea preşedintelui Maia Sandu. În România sunt deschise 12 secţii de votare. Maia Sandu a votat la Chișinău pentru ”un parlament și un guvern cu care să pot lucra”.

La rândul său, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a votat, precizând că votul de astăzi va decide cine va fi la guvernare în perioada următoare. Potrivit stiri.tvr.ro, acesta a îndemnat cetăţenii să voteze „pentru cei care au grijă de Republica Moldova” şi pentru cei „care vor asigura pacea în Republica Moldova”.

Până la ora 11:00, peste 470 de mii de alegători s-au prezentat la urne, ceea ce reprezintă peste 16% dintre persoanele cu drept de vot. Până la ora 11:00, peste 50 de mii de cetăţeni ai Republicii Moldova din diaspora şi-au exercitat dreptul la vot.

Potrivit CEC, peste 12 mii de cetăţeni ai Republicii Moldova cu drept de vot şi-au exprimat opţiunea electorală la secţiile de votare deschise în regiunea transnistreană.

La secțiile de votare din străinătate s-au format cozi de zeci, chiar sute de persoane.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.