vineri 21 septembrie 2018 7:58 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. A fost prins CRIMINALUL ESTEREI,fetiţa de cinci ani din Baia Mare!
Adpres Market

ALERTA. A fost prins CRIMINALUL ESTEREI,fetiţa de cinci ani din Baia Mare!

AdpresFM - Radio Online Stations  


Autorul oribilei crime din Baia Mare ar fi un adolescent de etnie romă în jurul vârstei de 16 ani, potrivit observator.tv. Suspectul s-ar afla la poliţie în aceste momente, fiind audiat de anchetatori.

Presa locală scrie că vinovatul este un băiat de doar 16 ani cu iniţialele M.C., din Baia Mare. Băiatul de etnie romă ar fi recunoscut că el este cel care a violat-o şi apoi a ucis-o cu sălbăticie pe micuţa Estera. El ar fi săvârşit fapta după ce s-ar fi drogat.

Conform primelor informaţii, tânărul locuieşte în cartierul Cuprom, în zona combinatului dezafectat, unde a fost găsit cadravul fetiţei de cinci ani. Până la această oră, procurorii nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informaţia, potrivit sursei citate.

Fetiță de numai 5 ani a dispărut din fața blocului luni seară şi, ulterior, ea a fost găsită violată, mutilată și ucisă în apropierea casei unde locuia.

Dan Antonescu, renumit criminolog, a vorbit de la început despre presupusul criminal susţinând faptul că acesta ar fi minor: „Putem lua în calcul persoane de vârste mici. De la 8-9 ani. Este incredibil de la ce vârste au început să comită aceste fapte. Sunt şi copii care comit atrocităţi. E voba despre lipsă de educaţie, de supraveghere, teribilism.”a afirmat criminologul.

Articolul ALERTA. A fost prins CRIMINALUL ESTEREI,fetiţa de cinci ani din Baia Mare! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com