vineri 21 septembrie 2018 12:37 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTĂ!!! AJUTAŢI-I SĂ TRĂIASCĂ | Nu vrem să mai pierdem pe nici unul dintre voi, am pierdut destui! DISTRIBUIŢI
Adpres Market
lumanari-colectiv31

ALERTĂ!!! AJUTAŢI-I SĂ TRĂIASCĂ | Nu vrem să mai pierdem pe nici unul dintre voi, am pierdut destui! DISTRIBUIŢI

AdpresFM - Radio Online Stations  

lumanari - colectiv

Suntem cu 41 mai puțin. Nouă au murit azi în spitalele de la noi și din Olanda. Vor mai muri și alții în urmtoarele ore, zile. Mi-e teamă că pînă adun aici informațiile de ultimă ore despre fiecare dintre ei și atașez pozele, vor mai muri și alții. Zilele a șaptea și a opta, adică azi și mîine, sînt critice pentru pacienți cu arsuri ale căilor respiratorii, ale pielii, dar și pentru cei intoxicați grav, cum este cazul, din păcate, celor 80-90 de victime grav rănite în urma carnagiului din clubul Colectiv, de pe 30 octombrie.

Ce putem face acum, în afară să ne rugăm pentru cei morți, cei răniți și familiile lor? Cel mai simplu e să le trimitem bani și gînduri bune. Cel mai complicat e să ieșim din casă pentru ei, fie că mergem să le ducem un ceai cald la spital, fie că ieșim în stradă azi și mîine și poimîine, pentru ca ce s-a întîmplat să nu se mai întîmple.

Aveți mai jos detalii despre cîteva dintre supraviețuitorii care au nevoie de bani pentru tratamentele costisitoare și de lungă durată care îi așteaptă. Citiți-le poveștile, priviți-le fotografiile. Trimiteți-le bani. Nu știu dacă e mai bine să trimiteți sume mici pentru mai mulți dintre ei sau să trimiteți o sumă mai mare unuia dintre ei, faceți cum simțiți.

Cazurile sînt verificate de voluntari din spitale, care sînt în contact direct zilnic cu familiile lor, puteți trimite bani către ei cu încredere. De rugăciuni nu mai zic. Nu am publicat mai jos decît strict informații pe care familia le-a oferit deja presei sau le-a publicat pe conturile publice de Facebook ale victimelor. Practic, am pus la un loc toate informațiile recente despre toate cazurile lansate de familii și verificate, pentru a vă ruga să vă gîndiți la ei și să le trimiteți bani, în limita posibiliăților voastre.

Iată-i pe cei care se luptă acum cu durerea și moartea și care au nevoie de bani, pe termen scurt și lung.

Pavlos (Jester) Popovici

Cu puțin timp înainte de oribila noapte, Pavlos (15 ani) a făcut această poză cu membrii trupei Goodbye to Gravity. Aceasta.

pavlos-cu-gtg

 

Fotograful care le-a făcut această poză, Teodora Maftei, se luptă și ea cu moartea într-o clinică din Israel, după ce a suferit arsuri grave în Colectiv. Chitariștii sînt amîndoi morți. Solistul și toboșarul se luptă să supraviețuiască.

Pavlos este mare fan al muzicii rock. Vineri seară el a fost mutat într-un spital din Belgia, după ce vreme de o săptămînă a fost internat la Gr. Alexandrescu cu arsuri grave. Pavlos este un erou: el s-a întors în club pentru a-și salva prietenul în scaun cu rotile, pe care el l-a adus la concertul trupei GtG.

Puteti dona pentru Pavlos în contul RO91RNCB0722119205710001, deschis la BCR pe numele Frăţilă Andreea Georgiana (sora lui Pavlos).

Mihai Popescu

Mihai are 15 ani, este prietenul lui Pavlos. Concertul din Colectiv a fost primul concert rock al lui Mihai, sper să nu fie ultimul. Este internat la Gr Alexandrescu cu arsuri pe 60% din suprafața corpului.

Pentru Mihai puteți dona în contul RO85BRDE410SV96962224100, cont deschis în lei la BRD pe numele Popescu Marian
Cod Swift BRDEROBU

Sandy

sandy

Alexandra lucra ca barmaniță în Colectiv cînd a avut loc incendiul criminal. A suferit arsuri grave ale căilor respiratorii, starea ei este gravă. Este internată la Floreasca. În următoarele zile urmează amputarea a patru degete, din păcate nu au mai putut fi salvate.

Puteți dona pentru ea în aceste conturi, deschise pe numele Rădulescu Elena-Luminita
RO11 INGB 0000 9999 0543 1743 cont LEI ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresși
Cod SWIFT : INGBROBU
Cod BIC : 606410008

Bogdan (Bobo) Moleșag

molesag1

Bogdan este cel înalt, al doilea din stînga.

Bogdan este toboșar al trupei „Up to eleven” (care și-a lansat albumul acum ceva vreme tot în Colectiv) și cameraman Prima TV. Este internat cu arsuri grave la spitalul Sfîntul Ioan, starea lui e instabilă, este hrănit intravenos prin picior (mîinile sale sînt arse, nu au putut monta branulă acolo). Familia a postat de curînd pe Facebook acest update: „Din păcate starea lui Bogdan este încă foarte instabilă. A fost dezintubat, a rostit cîteva cuvinte, a fost ieri însă reintubat, stresul asupra organismului în respirație spontană fiind prea mare. Membrele superioare îi sunt grav afectate, avînd arsuri de grad 2 și 3 pe toată suprafața lor. Pe termen lung (posibil ani) aceasta va constitui o mare problemă”.

Puteți dona pentru el în contul RO39 BACX 0000 0040 2139 7000 deschis la Unicredit pe numele Molesag Cosmin UNICREDIT
Cod swift BACXROBU

Flavia Lupu

flavia-lupu

Flavia este reporter și mare iubitoare de muzică rock. În acest moment este internată la Spitalul de Arși, starea ei este stabilă, dar o așteaptă o recuperare lungă, dureroasă și costisitoare.

Puteți dona pentru Flavia în contul RO81BUCU1571034403897RON deschis în lei la Alpha Banck pe numele Flavia Lupu Claudia.

Cătălin Ilnițchi

Ilnitchi-Catalin

Cătălin este fotograf, se pare că ajuns în Colectiv în locul altui coleg, care nu a mai putut merge. Incendiul l-a surprins foarte aproape de scenă, are arsuri pe suprafață mare. Este internet la Floreasca, stabil.

Conturile in care puteti dona bani pentru Catalin Ilnitchi sunt: RO25BTRLEURCRT0315539501 – EUR
RO75BTRLRONCRT0315539501 – RON
RO29BTRLUSDCRT0315539501 – USD, toate deschise la Banca Transilvania.
SWIFT: BTRLRO22
Titular cont: Neagu Tamara Adina (mama lui Catalin)

Alex Pascu

alex pascu

Alex Pascu este basistul trupei Goodbye to Gravity. Se află în stare foarte gravă la spitalul Floreasca, familia lui își dorește nespus de mult să aibă posibilitatea de a-l transfera la un spital din Germania sau Belgia.

Puteți dona în conturile Anei Pascu, mama lui Alex: cont lei RO07 RZBR 0000 0600 0597 9832, cont euro RO04 RZBR 0000 0600 1206 7703

Andrada Mihăilescu

Andrada-Mihăilescu

Andrada este jurnalist și fotograf de concerte. A suferit arsuri de gradele 2 și 3 în incendiu, este stabilă, dar are nevoie de bani pentru recuperare.

Contul in care puteti dona bani pentru Andrada este RO17 BACX 0000 0000 5007 5000 în lei, deschis la Unicredit Tiriac Bank.
SWIFT: BACXROBU
Titular cont: Mihailescu Maria (mama Andradei)

Cristian Răducanu

cristian-raducanu

Cristian are 39 de ani și este toboşar în trupa folk-rock Bucium. Are arsuri pe 45% din corp, a suferit mai multe opreații în ultimele zile. fetița lui de 4 ani, Irina, știe că tati e plecat în delegație. În acest moment, soția lui solicită ajutor pentru deplasarea lui Cristian la unul dintre spitalele Saint Joseph sau Saint Luc din Lyon.

Pentru Cristian Răducanu puteți dona la RO08INGB0000999900058094, deschis în lei la ING, pe numele Răducanu Cristian
Cod swift INGBROBU

Alex și Nicolle Șerban

Alex și Nicolle Șerban

Cei doi frați, amîndoi minori, iubesc muzica rock, au fost foarte grav răniți în Colectiv. Nicolle a ieșit din coma indusă și este stabilă. Alex a fost resuscitat și operat de cîteva ori, starea lui e încă gravă.

Puteți dona pentru ei aici. RO49 RNCB 0092 0566 1878 0002 cont în euro deschis la BCR pe numele Elena Cristina Serban (mama lor) sau RO76 RNCB 0092 0566 1878 0001, cont în lei, Elena Cristina Serban.
Cod swift RNCBROBU

Cristian Filipescu

cristi-filipescu

Cristian este toboşarul formaţiei Chrom Dioxid, stabil, intubat, cu arsuri pe 40% din suprafața corpului și cu probleme respiratorii.

Puteți dona pentru el aici: RO80BRDE360SV99373673600, cont deschis la BRD în lei pe numele Georgeta Filipescu (mama lui)
Cod swift BRDEROBU

Teodora Maftei

Teodora Maftei

Jurnalist și fotograf, Teo a învins moartea deja de multe ori în ultimii ani, după cîteva intervenții pe creier. Acum se află în Israel, la o clinică specializată. Este stabilă, dar are arsuri pe suprafață mare. Se afla chiar lîngă scenă cînd a izbucnit incendiul, făcea poze trupei.

Puteți dona pentru ea aici: RO03 INGB 0000 9999 0542 4321, cont deschis în lei la ING ppe numele Alexandra-Maria Stoica (verișoara lui Teo)
Swift ING INGBROBU

Miluță Flueraș

Miluță Flueraș

Miluță este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de trupe și concerte rock de la noi. Este stabil, conștient, a suferit cîteva operații de curățare a țesuturilor și auto-implant de piele.

Puteți dona pentru el aici: RO12 UGBI 0000 7620 0279 9RON, cont deschis în lei la Garanti pe numele Ana Maria Gavrilă (prietena lui), cu mențiunea pentru Miluță Flueraș
Swift GARANTI UGBIROBU

Cristian Mumu Matei

Mumu1

Cristian Matei este editor la stirileprotv.ro. A fost internat pînă vineri la spitalul Bagdasar Arseni cu 50% arsuri pe suprafața corpului, aseară a fost tranportat la clinica Sheba – Tel Ha Somer din Israel.

Cei care vor sa doneze pentru Cristian Matei o pot face in contul: RO80RZBR0000060013056511 Titular: Oana Matei

Andrei Găluț

andrei-galut1

Andrei Găluţ este vocalul trupei Goodbye to Gravity. Doi dintre colegii săi de trupă, cei doi chitariști, au murit încă din noaptea incendiului. Andrei a fost internat la Spitalul Elias, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, ventilat mecanic (nu putea respira singur) şi în comă indusă, cu arsuri pe 45% din suprafața corpului (pe mâini, faţă şi umăr). Aseară a ajuns la un spital din Beverwijk, Olanda, unde a fost deja operat.

Puteți ajuta familia lui Andrei în contul deschis pe numele mamei lui, Mariana Belean: RO28 INGB 0000 9999 0543 4735 (lei), RO42 INGB 0000 9999 0543 4774 (euro).

Putere, oameni frumoși! Nu vrem să mai pierdem pe nici unul dintre voi, am pierdut destui.

 

Sursa: printesaurbana.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com