duminică 19 august 2018 3:38 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. AMENINTARI de la KREMLIN. Putin avertizează asupra unui HAOS GLOBAL dacă Siria va mai fi atacată
Adpres Market

ALERTA. AMENINTARI de la KREMLIN. Putin avertizează asupra unui HAOS GLOBAL dacă Siria va mai fi atacată

AdpresFM - Radio Online Stations  

Președintele Rusiei a avertizat că un alt atac occidental asupra Siriei ar putea provoca un haos în afacerile internaționale. Avertismentul vine în urma unei conversații telefonice pe care Vladimir Putin a avut-o cu Președintele Iranului, Hassan Rouhani.

În urma convorbirii telefonice dintre Președinții Rusiei și Iranului, în care cei doi au vorbit despre bombardamentul american din Siria, Kremlinul a emis un comunicat.
zdruncinată

”Vladimir Putin, în special, a subliniat că, dacă vor continua astfel de acțiuni care reprezintă încalcare a Cartei ONU, atunci, inevitabil, vor duce la haos în relațiile internaționale”, se afirmă în comunicatul emis de Kremlin.

Președintele rus și iranian au mai susținut că bombardamentele occidentale au afectat șansele de găsire a unei soluții politice în conflictul de 7 ani din Siria.

Rusia a fost vehement criticată pentru susținerea regimului Președintelui Bashar al-Assad, responsabil pentru moartea a sute de mii de oameni în conflictul din Siria. Cel mai recent incident a fost atacul chimic de la Duma, din 7 aprilie. Drept represalii, Statele Unite, Franța și Marea Britanie au bombardat obiective care aparțineau guvernului sirian.

De asemenea, ambasadorul american la ONU, Nikki Haley, a spus că Statele Unite vor anunța noi sancțiuni și pentru Rusia, principalul aliat al lui Assad.

Articolul ALERTA. AMENINTARI de la KREMLIN. Putin avertizează asupra unui HAOS GLOBAL dacă Siria va mai fi atacată apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com