vineri 21 septembrie 2018 7:55 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. ANAF declară RĂZBOI românilor: Urmează AMENZI URIAŞE!
Adpres Market

ALERTA. ANAF declară RĂZBOI românilor: Urmează AMENZI URIAŞE!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Fiecare angajat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală(ANAF) a fost obligat, anul trecut, să realizeze sume suplimentare din amenzile aplicate contribuabililor, a arătat, pe pagina personală de Facebook, senatorul liberal Florin Cîțu. La finalul anului trecut, PSD a inițiat un proiect de lege care prevede ca angajații ANAF să poată încasa, ca bonus, 15% din amenzile aplicate.

Potrivit lui Cîţu, , sumele suplimentare faţă de norma anuală de amenzi au fost, în 2017, de 3,3 milioane de lei de la firme şi 650.000 de lei de la persoanele fizice.

Îngirjorător pentru contribuabili este că după cum spune Cîţu, sumele ce vor trebui colectate anul acesta sunt cu mult mai mari decât anul trecut.

” La pagina 12 a acestui document(nr: un raport ANAF) este dovada că Liviu Dragnea, şi PSD, deşi au tot dezminţit, au început o vânătoare organizată în cel mai mic detaliu, inspirată din regimul sovietic, a cetăţenilor şi companiilor private pentru a colecta mai mulţi bani la buget. Pentru 2017 ţinta suplimentară pentru fiecare inspector ANAF a fost de a aduce 3.3 milione lei în plus de la persoane juridice şi 650.000 lei de la persoane fizice…Vă dau o veste foarte proastă. Sumele suplimentare de colectat în 2018, după primele 3 luni de execuţie bugetară, sunt mult mai mari ca cele de anul trecut.”, a scris senatorul.

Pe de altă parte, la finalul anului trecut, în Parlament a ajuns un proiect de lege care prevede că angajaţii ANAF pot fi recompensaţi cu până la 15% din sumele colectate sub formă de amenzi.

Sursa:capital.ro

Articolul ALERTA. ANAF declară RĂZBOI românilor: Urmează AMENZI URIAŞE! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com