duminică 19 august 2018 9:16 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. COREEA de NORD in RAZBOI cu ONU! Ultimele sanctiuni sunt considerate un „act de razboi”
Adpres Market

ALERTA. COREEA de NORD in RAZBOI cu ONU! Ultimele sanctiuni sunt considerate un „act de razboi”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Sancţiunile votate vineri de Consiliul de Securitate al ONU împotriva programelor sale nucleare și balistice, au fost calificare de Coreea de drept “un act de război”.

“Respingem în totalitate ultimele sancţiuni ale ONU ca o atingere violentă adusă suveranităţii republicii noastre şi un act de război care distruge pacea şi stabilitatea în peninsula coreeană şi în regiune”, a anunțat ministerul Afacerilor Externe din Coreea de Nord, într-un comunicat difuzat duminică de KCNA, agenţia oficială de presă a Phenianului.

Consiliul de Securitate al ONU a înăsprit vineri sancţiunile împotriva Coreii de Nord printr-un vot unanim asupra unei rezoluţii americane care abordează aprovizionarea cu petrol şi chestiunea muncitorilor nord-coreeni din străinătate.

Preşedintele american, Donald Trump, a ameninţat „să distrugă complet” Coreea de Nord în cazul unui atac asupra Statelor Unite, în timp ce Phenianul susţine că trebuie acceptat ca putere nucleară. Rezoluţia îi vizează în special pe expatriaţii nord-coreeni, toţi fiind obligaţi să se întoarcă acasă până la sfârşitul lui 2019. Proiectul iniţial prevedea un termen de 12 luni.

Mai multe mii de nord-coreeni lucrează în străinătate, mai ales în Rusia şi China, generând preţioase venituri în valută pentru ţara lor. Potrivit ONU, ei muncesc în „condiţii apropiate de sclavie”.

Post-ul ALERTA. COREEA de NORD in RAZBOI cu ONU! Ultimele sanctiuni sunt considerate un „act de razboi” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com