sâmbătă 18 august 2018 11:46 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. De ce NU mai VINE NETANYAHU pe 8 august la BUCUREȘTI. Adevăratul MOTIV
Adpres Market

ALERTA. De ce NU mai VINE NETANYAHU pe 8 august la BUCUREȘTI. Adevăratul MOTIV

AdpresFM - Radio Online Stations  

Presa din România a speculat că premierul israelian Benyamin Netanyahu a anulat sedința de guvern comună care ar fi trebuit să aibă loc pe 8 august la București din cauza plângerii penale depusă de președintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Dăncilă și a președintelui PSD, Liviu Dragnea, legată de trădarea cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Doctorul Tvika Herman Berkovits, medic personal și unul dintre cei mai apropiați prieteni ai premierului Netanyahu, a declarat sâmbătă pentru Evenimentul zilei că premierul Netanyahu nu a anulat, ci doar a amânat ședința comună de la București pentru că pe 8 august promisese să meargă în vizită în una din țările sud-americane, mai exact Columbia, care și-a mutat deja ambasada la Ierusalim.

De asemenea, Tvika Herman Berkovits a ținut să ne precizeze că atât guvernul din Israel, dar și comunitatea evreiască de acolo provenită din România, care numără cam o jumătate de million de membri, sunt iritate de faptul că țara noastră nu are ambasador la Tel Aviv de 20 de luni.
Surse din Ministerul Afacerilor Externe de la București au precizat pentru EVZ că guvernul i-a propus-o de câteva luni pe Angela Gheorghiță președintelui Iohannis, dar șeful statului nu ar fi de acord cu trimiterea acesteia ca ambasador în Israel.

Tvika Herman Berkovits s-a născut la Targu Lăpuş, în judeţul Maramureş, în anul 1947 şi a urmat cursurile Institutului de Medicină din Cluj-Napoca. Este medic specialist pediatru şi conduce propria clinică de medicină pediatrică şi generală în Ierusalim. A plecat din România în 1975 .

Articolul ALERTA. De ce NU mai VINE NETANYAHU pe 8 august la BUCUREȘTI. Adevăratul MOTIV apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com