marți 25 septembrie 2018 4:25 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA de ULTIMA ORA. DECLARATIE de RAZBOI facuta de SUA si JAPONIA dupa ce KIM a lansat RACHETABALISTICA INTERCONTINENTALA
Adpres Market

ALERTA de ULTIMA ORA. DECLARATIE de RAZBOI facuta de SUA si JAPONIA dupa ce KIM a lansat RACHETABALISTICA INTERCONTINENTALA

AdpresFM - Radio Online Stations  

Statele Unite şi Japonia au cerut o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru ziua de miercuri, în care să fie discutate măsuri după cel mai recent test cu rachetă balistică intercontinentală de către Coreea de Nord, relatează agenţiile Reuters şi Yonhap.

Prima reacţie a liderului de la Casa Albă a stârnit îngrijorare în toată lumea, mai ales că mesajul este clar şi conţine un ton războinic. „Ne vom ocupa de asta”, a spus sec Trump, conform AFP.

Premierul japonez Shinzo Abe a declarat că „guvernul nu va accepta niciodată comportamentul provocator continuu al Coreei de Nord”, cerându-le tuturor statelor să pună în aplicare cu stricteţe sancţiunile împotriva Phenianului, potrivit mediafax.ro.

Secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, a precizat că toate statele trebuie să respecte sancţiunile ONU dictate împotriva regimului Kim Jong-Un şi să ia măsuri suplimentare pentru a interzice accesul navelor care transportă mărfuri spre şi dinspre Coreea de Nord.

„Demersul neobosit al Coreei de Nord pentru obţinerea armelor nucleare şi pentru metodele de transportare a acestora trebuie să fie contracarat. Împreună, comunitatea internaţională trebuie să continue să trimită un mesaj Coreei de Nord că trebuie să renunţe la programele sale privind armele de distrugere în masă. Opţiunile diplomatice rămân viabile şi deschise, deocamdată. Statele Unite îşi menţin angajamentul de a găsi o cale paşnică pentru denuclearizare şi pentru a pune capăt acţiunilor beligerante ale Coreei de Nord”, a declarat Tillerson.

 

Post-ul ALERTA de ULTIMA ORA. DECLARATIE de RAZBOI facuta de SUA si JAPONIA dupa ce KIM a lansat RACHETABALISTICA INTERCONTINENTALA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com