miercuri 26 septembrie 2018 7:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / ALERTA. FURTUNI și FENOMENE EXTREME in Romania
Adpres Market

ALERTA. FURTUNI și FENOMENE EXTREME in Romania

AdpresFM - Radio Online Stations  

ANM a anunțat că vremea rămâne la fel de instabilă ca și până acum. Experții au declarat că vom avea parte de furtuni în toată regula, însoțite de vânt puternic și fulgere.

Joi vremea va continuă să fie instabilă în regiunile intracarpatice, unde pe arii relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice.

Cu toate acestea, cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor mai fi la fel de importante precum cele din cursul zilei de miercuri. În restul țării aversele de ploaie se vor semnala doar cu totul izolat și vor fi slabe cantitativ, scrie target=”_blank”>Antena1.

Vântul va suflă moderat spre tare în jumătatea nordică a țării și slab, cel mult slab până la moderat în cea sudică. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 16-21 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu valori ușor mai ridicate așteptate în sudul Banatului) și 21-26 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Locuitorii Capitalei vor avea nevoie de umbrelă deoarece va ploua. Temperaturile maxime și cele minime se vor încadra între 25°C și 12°C. Vânt va bate pe direcția V cu 10 – 15 km/h. Șanse de ploaie sunt ridicate – 30%, iar cantitate precipitații atinsă de 1 l/m².

Articolul ALERTA. FURTUNI și FENOMENE EXTREME in Romania apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com