luni 24 septembrie 2018 10:22 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA in MAREA BRITANIE! PUTIN, o REALA AMENINTARE! Oceanul Atlantic este OCUPAT de SUBMARINE
Adpres Market

ALERTA in MAREA BRITANIE! PUTIN, o REALA AMENINTARE! Oceanul Atlantic este OCUPAT de SUBMARINE

AdpresFM - Radio Online Stations  

Europa se teme de un atac iminent din partea Rusiei. Anunțul oficial a fost făcut de Șeful Statului Major al armatei britanice.
Şeful Statului Major al armatei britanice, Stuart Peach, a avertizat asupra unui atac potenţial catastrofal din partea forţelor navale ruse.

Anunțul făcut vine pe fondul faptului că submarinele militare ruse sunt din ce în ce mai prezente în zona de nord a Oceanului Atlantic, în apropiere de Groenlanda, Islanda şi Marea Britanie.

Potrivit mareşalului, Rusia ar putea distruge cabluri submarine de telecomunicaţii, inclusiv cele pentru semnalul Internet, efectele negative ale unui astfel de atac fiind „potenţial catastrofale”.

În cursul unui discurs rostit la Institutul pentru Studii Regale din Londra, Peach a afirmat că activităţile comerciale internaţionale şi semnalul Internetului ar fi afectate grav dacă Rusia ar întrerupe sau ar distruge cabluri submarine de telecomunicaţii.

„Efectele ar fi imediate şi potenţial catastrofale, afectând economia şi modul nostru de viaţă. Ca reacţie la ameninţările reprezentate de modernizarea Forţelor navale ruse, de navele şi submarinele nucleare şi convenţionale, atât noi, cât şi aliaţii noştrii transatlantici am prioritizat misiunile pentru a proteja reţelele de comunicaţii.

Poate părea o reeditare a misiunilor din trecut, dar vreau să spun că este foarte important să înţelegem cât de importantă este această misiune pentru Alianţa Nord-Atlantică”, a declarat Stuart Peach, potrivit Reuters.
Mareşalul a avertizat că Moscova „continuă perfecţionarea capabilităţilor militare neconvenţionale şi echipamentelor de război informaţional”.

Pe glob există 428 de cabluri submarine de telecomunicaţii cu lungimea totală de 1,1 milioane de kilometri, transmiţând semnal, inclusiv pentru Internet, între continente şi ţări.

Post-ul ALERTA in MAREA BRITANIE! PUTIN, o REALA AMENINTARE! Oceanul Atlantic este OCUPAT de SUBMARINE apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com