marți 21 august 2018 5:51 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA INTERNATIONALA. Uniunea Europeana a decis STOPAREA IMPORTULUI de carne de VITA si PUI din Brazilia. Decizia VALABILA si in ROMANIA
Adpres Market

ALERTA INTERNATIONALA. Uniunea Europeana a decis STOPAREA IMPORTULUI de carne de VITA si PUI din Brazilia. Decizia VALABILA si in ROMANIA

AdpresFM - Radio Online Stations  

„Statele membre au votat în unanimitate în favoarea eliminării celor 20 de societăţi braziliene de pe lista companiilor autorizate să exporte carne şi produse din carne (în principal de pui)”, a anunţat un purtător de cuvânt al Executivului comunitar într-un scurt comunicat.

Măsura propusă de Comisia Europeană vine ca urmare a deficienţelor detectate în sistemul oficial de control din Brazilia, precizează Executivul comunitar. „Această măsură va intra în vigoare la 15 zile după publicarea sa în Jurnalul Oficial”, se mai arată în comunicat.

În luna martie 2017 a izbucnit un scandal în Brazilia după ce poliţia a descoperit că importanţi exportatori de carne i-au mituit pe inspectorii serviciilor de igienă pentru ca aceştia să autorizeze carnea de vită alterată ca fiind adecvată pentru consum. Îngrijorările cu privire la calitatea cărnii importate din Brazilia şi-au făcut loc în cadrul negocierilor pentru un acord de liber schimb între UE şi ţările Mercosur (Brazilia, Argentina, Paraguay şi Uruguay), care ar facilita exporturile de carne sud-americană spre Europa.

AGERPRES

Articolul ALERTA INTERNATIONALA. Uniunea Europeana a decis STOPAREA IMPORTULUI de carne de VITA si PUI din Brazilia. Decizia VALABILA si in ROMANIA apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com