sâmbătă 18 august 2018 11:48 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. Italia se anunță DESTRĂMAREA Uniunii Europene: CONFLICT MASIV cu Germania
Adpres Market

ALERTA. Italia se anunță DESTRĂMAREA Uniunii Europene: CONFLICT MASIV cu Germania

AdpresFM - Radio Online Stations  


Italia nu este de acord cu numirea germanului Jens Weidmann în funcţia de preşedinte al Băncii Centrale Europene (BCE), afirmă Claudio Borghi, un economist din cadrul formaţiunii Liga Nordului, aflată la guvernare, avertizând că Uniunea Europeană riscă destrămarea, informează Mediafax.

Preşedintele BCE, italianul Mario Draghi, urmează să se retragă din activitate la finalul mandatului de opt ani, în octombrie 2019. Gernmania ar vrea conducerea BCE pentru prima dată de la crearea instituţiei.
Preşedintele Băncii centrale germane (Bundesbank), Jens Weidmann, nu a fost propus oficial pentru acest post, dar este considerat cel mai plauzibil candidat.

„Jens Weidmann nu ar fi o opţiune bună pentru Italia”, a afirmat, pentru agenţia de presă Reuters, Claudio Borghi, un economist din cadrul partidului Liga Nordului.

„Opiniile incisive ale lui Jens Weidmann în sensul unor politici monetare şi fiscale restrictive ar putea conduce la dezintegrarea Europei. Dimpotrivă, decizia lui Mario Draghi privind achiziţionarea obligaţiunilor suverane UE prin aşa-numitul program de relaxare cantitativă a menţinut coeziunea actualului Bloc comunitar”, a argumentat politicianul italian.

Articolul ALERTA. Italia se anunță DESTRĂMAREA Uniunii Europene: CONFLICT MASIV cu Germania apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com