joi 18 octombrie 2018 4:23 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / ALERTĂ MAXIMĂ în România! Cum va fi VREMEA în acest weekend
Adpres Market

ALERTĂ MAXIMĂ în România! Cum va fi VREMEA în acest weekend

AdpresFM - Radio Online Stations  

În decursul zilei de Joi, vremea va fi în predominant frumoasă şi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse se pot manifesta averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab, cu uşoare intensificări pe litoral şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între aproximtiv 26 şi 35 de grade. Indicele temperatură-umezeală va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic local în Câmpia de Vest şi pe arii restrânse în Câmpia Română, informează Realitatea.net.

În Capitala, dimineața vor fi aproximativ 20 de grade. Pe parcusrul zilei, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade. Indicele temperatură-umezeală se va apropia de pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice se vor semnala doar izolat, mai ales în zonele montane. Vântul va avea ușoare intensificări în Carpații Meridionali și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade la Miercurea Ciuc și 34 de grade la Oradea si Satu Mare. Dimineața, cu precădere în depresiuni, vor fi condiții de ceață.
În București, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă. 18-20 de grade dimineaţa si 31-32 de grade la amiaza.

Sâmbătă, vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă îndeosebi în regiunile vestice. Cerul va fi mai mult senin, dar în timpul după-amiezii în zonele montane vor fi unele înnorări și cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.
În Capitală vremea va fi în continuare frumoasă, cu cer mai mult senin. 15-17 grade dimineata si 30-31 de grade la amiaza.

Articolul ALERTĂ MAXIMĂ în România! Cum va fi VREMEA în acest weekend apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com