sâmbătă 22 septembrie 2018 9:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / ALERTA METEO de ultima ora: NINSORI si GER SIBERIAN – Weekendul acesta vor fi -20 de grade!
Adpres Market

ALERTA METEO de ultima ora: NINSORI si GER SIBERIAN – Weekendul acesta vor fi -20 de grade!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat, miercuri, că de la finele săptămânii va pătrunde în ţară o masă de aer rece de origine polară. Astfel, în weekend se vor înregistra valori între -13 şi – 18 grade Celsius în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei, iar în Capitală se va ajunge la o minimă de -3 grade.

„De la sfârşitul acestei săptămâni, o masă de aer rece de origine polară va pătrunde în ţara noastră, determinând scăderea semnificativă a valorilor termice, atât a celor maxime, cât şi a celor minime, astfel că vremea va deveni deosebit de rece. Pe parcursul nopţilor, dacă la început în partea de nord a Moldovei şi în estul Transilvaniei vom vorbi de ger, de lunea viitoare vom vorbi de ger în special în jumătatea de nord a ţării, apoi în zilele imediat următoare gerul se instalează şi în restul zonelor”, a declarat meteorologul de serviciu al ANM Oana Catrina pentru Mediafax.

VEZI SI: TRANSFORMATI AUTOMAT in DONATORI de ORGANE.S-a aprobat cea mai controversata lege din istoria tarii! Ce se va intampla cu organele celor care mor incepand cu anul 2020

În afară de temperaturi scăzute, în weekend vor reveni ninsorile în cea mai mare parte a ţării.

Potrivit ANM, în intervalul 26 februarie – 1 martie vremea va fi deosebit de rece, dimineţile şi nopţile vor fi geroase şi va ninge temporat în majoritatea regiunilor ţării.

În Bucureşti, de joi, va începe lapoviţa şi va fi vânt, iar în la sfârşitul acestei săptămâni va ninge.

„Sâmbătă vor fi 1-2 grade în orele amiezii, iar duminică, în orele amiezii vor fi -4, chiar -3 grade. Deci de duminică vreme devine deosebit de rece şi în Capitală, asta deşi în mod normal în această perioadă a anului ar trebui să se înregistreze în Bucureşti cam 6-7 grade. Această vreme deosebit de rece va persista şi săptămâna viitoare, când dimineaţa şi noaptea foarte probabil va fi ger, în special a periferia oraşului”, a completat meteorologul.

Post-ul ALERTA METEO de ultima ora: NINSORI si GER SIBERIAN – Weekendul acesta vor fi -20 de grade! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com