sâmbătă 20 octombrie 2018 5:16 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA METEO DE VREME REA până la ora 21.00. Urmează furtuni puternice, ploi torenţiale şi grindină în toată ţara
Adpres Market

ALERTA METEO DE VREME REA până la ora 21.00. Urmează furtuni puternice, ploi torenţiale şi grindină în toată ţara

AdpresFM - Radio Online Stations  


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică privind perioade scurte de instabilitate atmosferică la nivelul întregii ţării, valabilă până luni la ora 21:00.

Potrivit meteorologilor, în cea mai mare parte a ţării, vor fi perioade scurte de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi condiţii de grindină.
ANM precizează că pe arii restrânse vor fi cantităţi de apă de peste 20 -30 l/mp.

Vremea în ţară, în următoarele zile
Vremea luni, 18 iunie

Vremea este instabilã în majoritatea regiunilor, dar mai ales în jumãtatea de sud-vest a ţãrii, la deal şi la munte. Cantitãţile de apã vor depãşi local 15 l/mp şi izolat 20…30 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade.

Vremea marţi, 19 iunie

Vremea se va ameliora şi se va încãlzi, devenind cãlduroasã în zonele de câmpie şi podiş. Averse în vestul, centrul şi nordul ţãrii, precum şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 şi 22 de grade.

Vremea miercuri, 20 iunie

Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, iar cele minime între 12 şi 24 de grade.

Articolul ALERTA METEO DE VREME REA până la ora 21.00. Urmează furtuni puternice, ploi torenţiale şi grindină în toată ţara apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com