joi 18 octombrie 2018 7:11 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / ALERTA METEO. Se intorc PLOILE!
Adpres Market

ALERTA METEO. Se intorc PLOILE!

AdpresFM - Radio Online Stations  


Schimbare radicală de vreme anunţată de meteorologi. Se întorc ploile, iar cantităţile de apă vor fi semnificative. Mai multe zone din ţară sunt afectate.

Meteorologii anunţă că săptămâna începe cu ploi în nordul ţării, nelipsite în această vară, care ulterior se extind şi în restul ţării. De miercuri, vremea se mai îndreaptă.

„Pentru începutul de săptămână mai avem un sistem frontal care va traversa teritoriul ţării noastre dinspre partea de nord a ţării, luni nordul, centrul, zonele de deal şi munte vor mai fi cu ploi sub formă de aversă însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi chiar căderi de grindină. Marţi, astfel de fenomene le vom regăsi în partea de sud şi de sud-est, în continuare vorbim de instabilitate, aceste fenomene vor apărea în mod deosebit după-amiază şi seara cu caracter local însă temperaturile rămân destul de ridicate chiar dacă în aceste zone, în nord, în centru, se va resimţi o scădere uşoară, în restul teritoriului peste 30 de grade, 33 – 34 în vest, în sud în est”, a declarat, pentru cittă de Mediafax, Alina Şerban, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Schimbare de vreme, de miercuri
Veştile sunt mai bune începând de miecuri: „De miercuri, aria ploilor se va restrânge, se vor menţine în zonele de deal şi munte mai ales seara şi după-amiaza şi temperaturile cam la acelaşi nivel, vreme călduroasă în toată ţara cu temperaturi de peste 30 de grade”, a mai anunţat meteorologul.

Articolul ALERTA METEO. Se intorc PLOILE! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com