marți 21 august 2018 4:09 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / ALERTA METEO! VIN ZAPEZI MARI! COD GALBEN in 22 de judete
Adpres Market

ALERTA METEO! VIN ZAPEZI MARI! COD GALBEN in 22 de judete

AdpresFM - Radio Online Stations  

De duminică seară, ninsorile se extind în sud, de la vest la est. 22 de judeţe sunt sub cod galben de ninsoare şi viscol. De Ziua Internaţională a Zăpezii, staţiunile de la munte au fost Polul Alb al României. Zăpada a depăşit un metru pe pârtii, în timp ce pe văi a trecut chiar şi de cinci metri

După ora 20, încep ninsorile şi vântul puternic. Autorităţile îi sfătuiesc pe şoferi să plece la drum, doar dacă este absolut necesar. Pe asfalt se va depune un strat gros de zăpadă.

Meteorologii au emis două avertizări de cod galben. Prima vizează 14 judeţe din sud-vestul ţării şi zonele de munte din Mehedinţi, Alba, Sibiu, Prahova şi Dâmboviţa. A doua intră în vigoare spre dimineaţă pentru opt judeţe din est. În Dobrogea, vântul va viscoli zăpada cu o putere de peste 70 de kilometri pe oră.

În Bucureşti, de duminică noapte, întâlnirea celor două fronturi de aer polar şi mediteranean va aduce mai întâi ploi, apoi lapoviţă şi, spre dimineaţă, ninsoare.

GABRIELA BĂNCILĂ, director ANM: Este estimată o grosime a stratului de zăpadă, în jurul a 6-8 centimetri, izolat posibil 12 centimetri.

Autoritatile s-au confomat si iata ca au pregatIt zeci de tone de sare care vor fi imprastiate in noaptea urmatoare pe strazile din Capitala, astfel incat traficul de dim sa nu se transforme intr-un haos total.

În ţară, minimele vor scădea duminică noapte până la minus 14 grade, iar maximele de luni nu vor trece de 5 grade.

Post-ul ALERTA METEO! VIN ZAPEZI MARI! COD GALBEN in 22 de judete apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com