sâmbătă 22 septembrie 2018 10:08 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. ROMANIA in PERICOL! Seful NATO confirma ca suntem in RAZA de ACTIUNE a rachetelor nord-coreene
Adpres Market

ALERTA. ROMANIA in PERICOL! Seful NATO confirma ca suntem in RAZA de ACTIUNE a rachetelor nord-coreene

AdpresFM - Radio Online Stations  

România e în pericol! O spune chiar șeful NATO. Coreea de Nord reprezintă o ameninţare pentru toate statele membre ale Alianţei Nord-Atlantice, a estimat vineri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, în prima zi a Conferinţei de Securitate de la Munchen, potrivit dpa.

”Coreea de Nord continuă să-şi dezvolte programele nuclear şi de rachete balistice, ceea ce reprezintă un pericol pentru noi toţi. Toţi aliaţii se află acum în raza de acţiune a rachetelor nord-coreene”, a subliniat Stoltenberg în cadrul conferinţei anuale ajunse la cea de-a 54-a ediţie, scrie agerpres.ro.

”Phenianul este mai aproape de Munchen decât este de Washington DC”, a continuat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, care a lansat un apel la exercitarea unei presiuni maxime asupra Coreei de Nord pentru a-şi abandona programul nuclear.

În opinia sa, această presiune trebuie să fie exercitată prin mijloace diplomatice şi politice, dar şi prin sancţiuni economice eficiente, iar în această privinţă Rusia şi China au o responsabilitate specială în calitate de membre ale Consiliului de Securitate al ONU şi ca vecini ai Coreii de Nord.

Post-ul ALERTA. ROMANIA in PERICOL! Seful NATO confirma ca suntem in RAZA de ACTIUNE a rachetelor nord-coreene apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com