vineri 21 septembrie 2018 8:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. ROMANIA, TINTA pentru PUTIN. Scutul de la Deveselu ar incalca un TRATAT INTERNATIONAL. Rusia ar putea raspunde MILITAR
Adpres Market

ALERTA. ROMANIA, TINTA pentru PUTIN. Scutul de la Deveselu ar incalca un TRATAT INTERNATIONAL. Rusia ar putea raspunde MILITAR

AdpresFM - Radio Online Stations  

Adjunctul Ministrului de Externe din Rusia avertzează că Moscova urmează să ia măsuri militare în fața amenințării create de prezența sistemelor antirachetă instalate de SUA în România și Polonia.

După ce purtătorul de cuvânt al MAE Rusia, Maria Zaharova, a condamnat ferm decizia Japoniei de a achiziționa de la Statele Unite sisteme antibalistice în urmă cu câteva zile , acuzațiile de agresiune se îndreaptă și împotriva României. În viziunea Rusiei, faptul că sistemele, așa cum este și cel de la Deveselu, au atât capacitate defensivă cât și ofensivă, amenință Kremlinul.

„Statele Unite au dispus montarea unor astfel de sisteme şi în bazele militare americane din România şi Polonia, în apropierea frontierelor vestice ale Rusiei, prin încălcarea Tratatului Forțelor Nucleare Intermediare (INF) din 1987, care interzice instalarea unor astfel de sisteme terestre”, afirma sâmbătă Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, conform RomâniaTV.

„Faptul că astfel de sisteme complexe apar acum şi în apropierea frontierelor estice ale Rusiei creează o nouă situaţie, pe care nu o putem ignora în planificarea noastră militară ”, a adăugat acesta.

Sursa:evz.ro

Post-ul ALERTA. ROMANIA, TINTA pentru PUTIN. Scutul de la Deveselu ar incalca un TRATAT INTERNATIONAL. Rusia ar putea raspunde MILITAR apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com