duminică 19 august 2018 3:41 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. ROMANIA trimisa în FAŢA Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Aflaţi motivul şi care vor fi consecinţele
Adpres Market

ALERTA. ROMANIA trimisa în FAŢA Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Aflaţi motivul şi care vor fi consecinţele

AdpresFM - Radio Online Stations  


Aerul din România devine tot mai irespirabil, iar la această concluzie s-a ajuns după o monitorizare atentă în ceea ce priveşte poluarea în mai multe capitale europene. Studiul arată că Bucureştiul se află pe locul doi după Sofia. Curtea de Justiţie poate decide dacă să-i aplice României o amendă de aproape două milioane de euro, la care se adaugă penalităţi de mii de euro, calculate pentru fiecare zi în care nu s-au aplicat măsuri anti-poluare.

În cazul României, cea mai gravă situaţie este în Capitală, unde valorile-limită admise au fost depăşite în mod constant, după cum notează Comisia Europeană.

Bucureştiul ocupă locul doi în UE, după Sofia, în ceea ce priveşte poluarea.

Asta arată un studiu Ecopolis, o organizaţie nonguvernamentală de mediu. Cu toate acestea, autorităţile nu au făcut nimic vizibil în ultimii ani. Nici măcar frica unor amenzi uriaşe de la Comisia Europeană nu a dus la măsuri pentru îmbunătăţirea situaţiei, notează TVR.

În aceeași sitiație sunt alte 5 ţări: Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia şi Ungaria.

Cea mai gravă situaţie este în București, unde valorile limită admise au fost depăşite în mod constant, după cum notează Comisia Europeană.

Articolul ALERTA. ROMANIA trimisa în FAŢA Curţii de Justiţie a Uniunii Europene. Aflaţi motivul şi care vor fi consecinţele apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com