luni 20 august 2018 8:42 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. SUA ATACĂ din nou Coreea de Nord. Trump asigură Tokyo de AJUTORUL său: „Vom acţiona foarte DUR în acest caz!”
Adpres Market

ALERTA. SUA ATACĂ din nou Coreea de Nord. Trump asigură Tokyo de AJUTORUL său: „Vom acţiona foarte DUR în acest caz!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Donald Trump a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă comună cu premierul japonez, Shinzo Abe, în Florida, că va ajuta Tokyo să repatrieze cetăţenii japonezi răpiţi de Coreea de Nord în anii 1970 şi 1980.

„Vom acţiona foarte dur în privinţa acestei chestiuni şi vom acţiona din greu pentru a încerca să aducem acasă aceşti oameni – foarte, foarte greu”, a declarat Donald Trump. Această chestiune afectează relaţiile dintre Japonia şi Coreea de Nord, iar Shinzo Abe poartă frecvent o panglică albastră în memoria persoanelor răpite. Miercuri, el i-a mulţumit călduros lui Donald Trump pentru sprijinul său în această problemă.

Autoritățile din Coreea de Nord au recunoscut, în 2002, că a răpit 13 japonezi în scopul de a-şi instrui spionii în limba şi obiceiurile japoneze, dar guvernul de la Tokyo consideră că oficial este vorba despre cel puţin 17 persoane. Ar putea fi, totuşi, cu mult mai numeroşi, poliţia japoneză înregistrând 800 de dispariţii pentru care răpirea de către Phenian nu poate fi exclusă.

În baza unui acord încheiat la Stockholm în mai 2014, Coreea de Nord a admis să ancheteze din nou asupra tuturor răpirilor de cetăţeni japonezi, un progres considerabil într-o chestiune care a blocat multă vreme relaţiile dintre Tokyo şi Phenian.

Între timp, nu s-au înregistrat deloc progrese, într-o atmosferă de deteriorare a relaţiilor dintre Coreea de Nord şi comunitatea internaţională, pe fondul dezvoltării rapide a programului nuclear şi a celui balistic ale regimului de la Phenian.

Sursa:evz.ro

Articolul ALERTA. SUA ATACĂ din nou Coreea de Nord. Trump asigură Tokyo de AJUTORUL său: „Vom acţiona foarte DUR în acest caz!” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com