sâmbătă 18 august 2018 11:43 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ALERTA. Unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Dragnea, ameninţat! Parchetul General a preluat dosarul
Adpres Market

ALERTA. Unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Dragnea, ameninţat! Parchetul General a preluat dosarul

AdpresFM - Radio Online Stations  

Parchetul General a preluat dosarul penal deschis iniţial la Braşov împotriva vecinului judecătorului Constantin Epure, unul dintre judecătorii din completul care l-a condamnat recent pe Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare, informează Realitatea TV.

Ferestrele casei din Braşov a judecatorului Constantin Epure, de la instanţa supremă, au fost sparte, pe 23 iunie, de un vecin care a aruncat cu pietre, pentru că geamurile aveau vedere spre curtea sa. Potrivit poliţiştilor, între cei doi exista un conflict mai vechi.

Vecinul judecătorului este acuzat de distrugere şi ameninţare. Potrivit surselor Realitatea TV, se pare că acesta nu s-ar fi oprit doar la a sparge geamurile casei judecătorului, ci ulterior l-ar fi ameninţat pe acesta să îşi retragă plângerea.

Articolul ALERTA. Unul dintre judecătorii care l-au condamnat pe Dragnea, ameninţat! Parchetul General a preluat dosarul apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com