Jurnal Intim

Alex 17 ani: O iubeam, nu doream s-o dezamagesc

Am întâlnit-o pe Veronica într-un parc. Era foarte amuzantă, am descoperit interese comune. Cred că ne-am îndrăgostit unul de celălalt.

Alex 17 ani: O iubeam, nu doream s-o dezamăgesc

Cam la o săptămână, am întrebat-o dacă vrea să iasă cu mine în oraș. A acceptat. A fost minunat. Eram de nedespărțit, făceam totul împreună ca și cum ne-am fi cunoscut de ani de zile; ne înțelegeam dintr-un cuvânt. Chiar am ținut mult la această fată. După o lună și ceva, mi-a propus în glumă să facem sex, acest fapt m-a uimit enorm, nu mă așteptam de la ea. Mă întrebam dacă nu e prea devreme.

Pe de altă parte, nu doream s-o dezamăgesc. Încercam să evit tema, însă ea insista din ce în ce mai des.  Mi-a spus că ar fi o chestie de a ne demonstra sentimentele. O iubeam și doream să știe acest lucru. Am început să mă frământ, să-mi fac griji, eram nedumerit. Dacă nu mă decid va crede că nu-mi pasă de ea și ași putea să o pierd. L-am întrebat pe Arthur, cel mai bun prieten al meu, ce ar fi bine să fac.

Mi-a spus că nu vede care ar fi problema, Veronica este o fată super și ar trebui să mă bucur că ea este cea care vine cu inițiativa. Câteva zile mai târziu, Veronica mi-a spus că părinții ei pleacă de acasă în week-end și că ea va organiza totul. Vorbea foarte entuziasmată!

Seara a fost un dezastru total. Nici pe departe ceea ce mi-am imaginat eu despre primul meu sex cu o fată. Eram amândoi stresați și ne simțeam incomod. Îmi era rușine, credeam că e ceva în neregulă cu mine. Veronica a izbucnit în plâns, își cerea scuze în continuu, zicea că m-a dezamăgit.

Acum, nu mai suntem împreună. Am vrut să vorbesc despre toate cele întâmplate cu Veronica, dar mi-i frică să nu o jignesc și mai mult. Oricum, nu știu ce să-i spun. Acum, nici măcar nu ne mai salutăm. Dacă am fi discutat sincer înainte de a o face, poate nu ajungeam la această situație.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.