Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

VIDEO: Alex Andra a lansat piesa “Vreau să-ți Cânt”

Artista Alex Andra, (Alexandra Ghiță), originară din municipiul Urziceni, a lansat pe piața muzicală cea mai nouă piesă, “Vreau să-ți Cânt.

Melodia a fost prezentată săptămâna trecută la emisiuni TV și Radio la București, Constanța, dar și Republica Moldova – piesa a fost lansată și la postul public de Radio – Radio Moldova & Radio Moldova Muzical, iar în august interpreta este așteptată și în orașele Suceava și Iași, pentru a prezenta piesa și acolo, la tv și radio.

“Vreau să-ți Cânt” este o melodie de dragoste, cu nuanțe Latino / Pop, compusă și creată de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, alături de echipa sa din Spania.

Din spusele lui EL Radu, Alex Andra are un atu pe care nu-l au mulți artiști de TOP: “este extrem de corectă, punctuală și conștientizează că totul depinde de ea, în unele momente. Alexandra Ghiță a crescut mult după ce am lansat piesa ei de debut, “Am ales să Plec”, iar asta ne face să înțelegem că nu am dat greș în ceea ce ține de colaborarea cu ea”.

Interpreta pregătește în Septembrie și un eveniment al ei, unde va cânta piese din repertoriul propriu, dar și coveruri. Mai multe detalii vom afla la sfârșitul verii.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.