Social Media

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Daaaa de o mie de ori, a răspuns Antonia la postarea lui Velea de pe Instagram.

Zi emoționantă pentru Antonia și Alex Velea. Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și mama copiilor lui. Emoțiile au atins cote maxime, Antonia a plâns, iar Alex a postat pe Instagram o poză în care aleasa inimii lui poartă inelul de logodnă.

Antonia a zis DA

De aici și până la căsătorie mai este doar un pas. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, cea cu care se iubește de mai mulți ani și care i-a dăruit doi copii superbi.

Artistul a făcut anunțul pe pagina de Instagram, cu un mesaj emoționant pentru Antonia: A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte! Cei doi își doresc de multă vreme să devină o familie și în acte, dar asta nu a fost posibil cât Antonia încă avea proces de divorț cu fostul ei partener.

Daaaa de o mie de ori, a răspuns Antonia la postarea lui Velea de pe Instagram.
Antonia și Alex Velea sunt împreună de opt ani, iar, după cum a declarat Velea într-un interviu, începuturile relației lor nu au fost tocmai ușoare.

Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri, spunea Alex Velea.

Velea a mai spus că nici el și nici Antonia nu s-au lăsat influențați de cârcotași, că și-au văzut de treabă, iar în timp și-au construit o adevărată familie.

Ei bine, curând vor fi o familie cu acte în regulă, pentru că, cel mai probabil, urmează nunta.

Cei doi le-au făcut o bucurie fanilor care așteaptă această veste de foarte mult timp. Urările și felicitările au curs la postarea de pe Instagram în care Velea anunță că a cerut-o de soție pe Antonia.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.