Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România.

Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România. Zannidache este marele câștigător Survivor România 2021, iar pe parcursul emisiunii, artistul s-a bucurat de susținerea lui Alex Velea și a Antoniei. La scurt timp după desemnarea câștigătorului, iubitul Antoniei a postat un mesaj acid pe rețelele de socializare.

Alex Velea, mesaj dur: „Hai să nu ne mai comparăm sentimentele”
Alex Velea, mesaj dur după ce Zannidache a câștigat Survivor România. Zannidache a rezistat șase luni în jungla dominicană, demonstrându-le tuturor cât de puternic este.

Cu toate că nu a avut o copilărie ușoară, Zanni s-a născut cu un talent artistic, iar Alex Velea a fost cel care i-a oferit ajutorul și l-a luat „sub aripa lui”. Pe tot parcursul competiției Zanni a fost susținut de Antonia și Alex Velea, reușind să meargă mai departe de fiecare dată.

După ce s-a anunțat câștigătorul Survivor România 2021, Alex Velea a -postat un mesaj acid pe rețelele de socializare, ridicând multe semne de întrebare. Artistul a spus câteva cuvinte la adresa celor care pretind că au fost alături de Zanni în acest concurs. „Este «amuzant» cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni.

Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă fiindcă voi ați apărut acum în ultimele luni. Noi suntem lângă Zannidache din ziua 1. Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumesc că îl susțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea pe Instagram.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.