Social Media

Alexandru Abagiu, declarații EXCLUSIVE despre participarea la Asia Express: „Sunt conștient care sunt atuurile mele, dar și slăbiciunile”

ELLE: Cum te-ai hotărât să participi la Asia Express?

Alexandru Abagiu: Cred că a fost o nebunie de moment atunci când am spus da, iar apoi nu am mai avut de ales (râde). Lăsând gluma la o parte am călătorit în toată lumea, însă niciodată în condițiile astea și în felul ăsta. Este un pariu pe care îl fac în primul rând cu mine, să văd cum o să mă descurc, dar și cu cei din jur care de-abia așteaptă să mă vadă în situațiile astea (extreme).

ELLE: Care crezi că va fi cea mai mare provocare a acestui concurs pentru tine?

Alexandru Abagiu: Nu sunt atât de înspăimântat de foame pentru că sunt obișnuit cu zilele lungi la shooting unde de-abia dacă apuc să mănânc. Însă, dacă adaugi lipsa de odihnă, oboseală acumulată și ieșirea totală din zona mea de confort, îmi tremură puțin picioarele. (râde) Din fericire, experiența asta este gândită în echipă și asta mă liniștește că o să fie mai ușor.

ELLE: Sunt lucruri de care te temi? Sunt lucruri la care crezi că vei performa mai bine decât alții?

Alexandru Abagiu: Mă tem de șerpi, dar s-au mai temut și alții în celelalte…

 

Citeste continuarea AICI

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.