Actualitate

Alexandru Rafila: Intrarea PSD la guvernare ar fi o solutie dar nu in conditiile in care la sanatate e Tataru si la finante e Valceanu

Intrarea PSD la guvernare ar fi o soluţie pentru oprirea pandemiei COVID-19, a susţinut Alexandru Rafila la Antena 3. Potrivit deputatului PSD, este nevoie de solidaritate naţională timp de o lună de zile pentru a opri pandemia.

Mihai Gâdea: Credeţi, personal, că o soluţie de a face un guvern stânga-dreapta, PNL-PSD-UDMR, este o soluţie acum pentru România? Cu intrare efectiv la guvernare?
Alexandru Rafila: Ar trebui să fie. Această variantă absolut rezonabilă, în care ai un guvern tehnic… un guvern de… tehnic.

Mihai Gâdea: Dacă s-ar merge pe planul dumneavoastră, când am ieşi la lumină?
Alexandru Rafila: Cred că de sărbători am putea să discutăm de faptul că suntem la lumină şi lucrul care este cel mai important, de departe, este că situaţia de acum nu se va mai repeta.

Reamintim că pe surse a apărut informaţia că PSD a cerut să intre cu miniştri în guvernul Ciucă, alături de PNL şi UDMR, Ciolacu a negat însă informaţia. Cât despre o eventuală intrare a PSD la guvernare, în partid părerile sunt împărţite, mulţi dintre greii formaţiunii fiind categoric împotrivă, pe motiv că opoziţia îi va ajuta să câştige alegerile viitoare.

Alexandru Rafila a mai specificat ca Intrarea PSD la guvernare ar fi o solutie dar nu in conditiile in care la sanatate e Tataru si la finante e Valceanu, nemaivorbind de faptul ca PSD e partidul care a castigat alegerile si ar trebui sa dea tot el Premierul Romaniei. Este o logica simpla si Constitutionala…LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.