marți 21 august 2018 5:45 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Alge zâna care te reprezintă și află ce atragi în viața ta. E un test, care te va redescoperi
Adpres Market

Alge zâna care te reprezintă și află ce atragi în viața ta. E un test, care te va redescoperi

AdpresFM - Radio Online Stations  

Zânele sunt niște spirite eterice, fiind considerate drept cele ce ajută îngerii. Zâna pe care o vei alege va arăta ce atragi tu în viață.

1. Zâna florilor

Zână florilor este simbolul păcii, compasiunii și simplității. Calitățile pe care le atragi în viața ta sunt insistența și capacitatea de a-i înțelege pe cei din jur. Ești o ființă sensibilă la fel ca o petală de trandafir, de aceea te întristezi foarte repede din cauza unor discuții dure și încerci să fii pe cât se poate de delicat. Totuși, în situațiile complicate ești în stare să te ei în mâini și să depășești orice impedimente. Cei din jur ar trebui să fie mai antenți la ceea ce-ți spun, pentru că ai putea ușor să-ți ieși din fire și să dai frâu liber emoțiilor.

2. Zână gheții

Zâna de gheață este simbolul puterii, îndrăznelii și inteligenței. Tu poți trece cu demnitate prin toate încercările vieții, pentru că obișnuiești să atragi de partea ta o responsabilitate în plus. Ești un lider înnăscut, caruia îi place să realizeze proiecte complicate și să conducă grupuri de oameni. Cei din jur depind de tine și pasează pe umerii tăi problemele dificile, știind, că tu ești capabil să ei decizii raționale și rapide. Ești o persoană greu de supărat sau de enervat și din fericire, acest lucru te ajută în viață.

3. Zâna grădinii

Zâna grădinii este simbolul inventivității, ingeniozității și bucuriei. Tu atragi în viața ta toate tipurile de comunicare și interacțiuni. Oamenii din jur sunt impresionați cât de rapid găsești noi idei creative, în timp ce tu obișnuiești să te scufuzi prea mult în fanteziile tale. Știi să-ți creezi o imagine superbă și întotdeauna lași o impresie bună despre tine. Ești destul de vorbăreț și vesel, nu prea știi să ei viața în serios.

Sursa: yandex.ru

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com