Actualitate

Alianta: Victor Ponta i se alătură lui Marcel Ciolacu în demersul de a o da jos pe Clotilde de la Sectorul 1.

Situaţia de la Sectorul 1 nu trebuie să rămână fără consecinţe politice şi juridice – indiferent cât de puternici sunt cei aflaţi ‘in spatele’ Doamnei Clotilde Armand – şi de sumele colosale care sunt în joc.
Marcel Ciolacu si Victor Ponta

Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO România în privinţa propunerii făcută de preşedintele PSD Marcel Ciolacu – şi nu a existat nicio îndoială că trebuie să ne alăturăm tuturor demersurilor legale şi politice referitoare la Sectorul 1 din Bucureşti.

Mai este mult timp până în 2024 (mult timp pentru ca cei aflaţi la Putere vor face multe alte greşeli şi lucruri rele) – dar mai este, de fapt, puţin timp până în 2024 (dacă vrem ca oamenii să aibă o alternativă serioasă la situaţia actuală, o speranţă că lucrurile pot fi îndreptate aşa cum a fost în 2012)!”, a transmis Victor Ponta într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Ciolacu, acord către toți adversarii primarului Clotilde Armand

În contextul acuzațiilor de fraudă de la Sectorul 1, Marcel Ciolacu a anunțat că a trimis ‘un acord, un draft’, către toți liderii de partide care au participat la alegeri. Duminică seară, la România TV, președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a trimis ‘o propunere de acord’ către toți liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1.

‘Eu, astăzi, am trimis un acord, un draft, o propunere de acord, la toți liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1. Să avem o colaborare toți, atât ca reprezentare juridică, cât și pentru a ne strânge semnăturile pentru referendum.’, a spus liderul social-democraților la emisiunea moderată de Andreea Crețulescu.

În prezent, în Sectorul 1 al Capitalei, se strâng semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand ca urmare a numeroaselor probleme din sector, de la criza gunoaielor, până la acuzele cu privire la fraudarea alegerilor locale. Pe la mijlocul lunii august, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că membrii şi simpatizanţii partidului au strâns peste 15.000 de semnături pentru declanşarea unui referendum referitor la demiterea primarului Sectorului 1.

Acum, Ciolacu a precizat că ‘ne apropiem de 20.000 de semnături. Am făcut solicitări pentru corturi…’ Pentru declanșarea unui referendum e nevoie de aproximativ 52.000 de semnături ale locuitorilor Sectorului 1.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.