Social Media

Alimentul care are de patru ori mai multă vitamina C decât portocalele

O echipă de cercetători români a descoperit că pătrunjelul conţine de patru ori mai multă Vitamina C decât portocalele, mai multe proteine decât două ouă la un loc şi mult fier.

În cadrul acestor cercetări, oamenii de știință au analizat mai multe plante aromatice printre care pătrunjel, mărar, ţelină și cimbru.

Un kilogram de pătrunjel este echivalentul a patru kilograme de portocale din punctul de vedere al conţinutului de vitamina C, spun specialiștii.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...









Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.