Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Alina Ceușan, protagonista unui film cu Dracula, difuzat pe Netflix

NETFLIX & ALINA: AN INSIGHT FILM ON DRACULA este o saga în trei părți care spune povestea lui Dracula și a personajelor care înconjoară această legendă, în viziunea Alinei Ceușan.

Personajul principal, interpretat de Alina Ceușan, este cel al călugăriței Agatha Van Helsing, cu experiență în ocultism și vrăjitorie, „o femeie incredibil de puternică și o sursă de inspirație pentru toate femeile”, „singura care îl poate înfrunta de la egal la egal pe Dracula”, așa cum este prezentat personajul în trailer.

Filmările au avut loc în localitatea Mărișel din județul Cluj Napoca, iar din echipa de producție face parte și buna prietenă a Alinei, Carmen Grebenișan. Costumele sunt realizate de Ingrid Teodosiu, iar editarea a fost făcută chiar de Alina Ceușan.

Pe Alina Ceușan și Carmen Grebenișan le vei putea urmări din primăvara acestui an în cel de-al treilea sezon Asia Express, show difuzat de Antena 1. 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.