Social Media

Am renunțat la toate persoanele care nu au timp pentru mine și mă simt minunat

Aveți parte de câțiva prieteni grijulii care vă sunt mereu alături? Făceam și eu parte din acea categorie: încercam să mențin, cu orice preț, relațiile de prietenie și îmi plăcea să fiu alături de persoanele la care țin.

Însă, din păcate, nu aveam parte de aceeași atitudine din partea unor prieteni. Dar continuam să le fiu alături, să-i susțin și să-i ajut.

Dar într-o bună zi mi-am dat seama de faptul că acele persoane nu meritau, pur și simplu, acest efort și că m-am înșelat în privința lor.

Unii oameni nu se comportă întotdeauna așa cum ne comportăm  noi cu ei, dar încearcă să profite de bunătatea noastră și ne caută doar atunci când au nevoie.

Am făcut un mic experiment. Am încetat să-i telefonez. Am încetat să-i vizitez. Am dispărut complet. Am vrut să văd câți își vor aminti de mine.

Dar realitatea mi-a distrus, pur și simplu, inima. Am înțeles, în schimb, unele lucruri.

Am decis, în cele din urmă, să-i scot din viața mea pe cei cărora nu le păsa de mine. Și trebuie să menționez că pe mulți dintre ei îi consideram drept prieteni adevărați. După ce am făcut acest lucru, am simțit o adevărată ușurare.

Prietenia este reciprocă. Nu așteptați să primiți, dacă nu oferiți nimic în schimb. Aceasta este legea vieții.

Dacă vă pasă de o persoană, veți găsi timp pentru a o vizita. Nu există nici o scuză când țineți la cineva.

Am luat decizia să nu le mai ofer nimic celor care nu știu să aprecieze. Vreau să fiu înconjurată de prieteni care mă respectă cu sinceritate și mă iubesc.

M-am săturat să salvez niște relații, care, din păcate, sunt sortite eșecului. Am obosit de oamenii care nu au timp pentru mine. Și am decis că nu le voi mai permite oamenilor să abuzeze de bunătatea mea.

Nu am într-atât de mult timp pentru a-mi permite să-l irosesc cu cei care nu țin deloc la mine. Renunț, pur și simplu, la persoanele care mă rănesc, mă neglijează și care apar în viața mea doar atunci când au nevoie de ajutorul meu!

Aș prefera să am doar un singur prieten, dar bun. Calitatea este mult mai importantă decât cantitatea!

The post Am renunțat la toate persoanele care nu au timp pentru mine și mă simt minunat appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.