Social Media

Carmen Tanase: E un miracol ca lumea n-a înteles de doi ani de zile în ce minciună traim. Vezi atatea specimene bucuroase ca pot manaca la restaurant cand altii se uita la ei pe geam.

Am vazut atatea specimene bucuroase ca pot manaca la restaurant cand altii se uita la ei pe geam. Carmen Tănase, despre pandemie: E un miracol că lumea n-a înțeles de doi ani de zile în ce minciună trăim!, a spus acesta.

Libertatea e o stare de spirit, nu ti-o da nimeni prin nici un certificat

In iunie 2020 intr-o emisiune spuneam niste lucruri. Eu stiu in ce minciuna traim. E un miracol ca lumea n-a inteles de doi ani de zile. E tarziu acum, raul a fost facut. Am vazut atatea specimene bucuroase ca pot manaca la restaurant cand altii se uita la ei pe geam, dar in general oamenii au acceptat asta.

Nu, libertatea e o stare de spirit, nu ti-o da nimeni prin nici un certificat. O ai sau nu o ai. Eu asa consider. Cel putin asa ma manifest eu, a declarat Carmen Tănase.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.