Social Media

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la cuțite”

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la Cuțite”. ”Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva”, a spus concurenta eliminată.

„Vreau să îți dau un sfat, Alex, prafurile și cu valiza ta secretă într-un anumit moment din viața ta nu o să le mai ai. Va trebui să folosești cartoful, ceapa și o legumă, asta este adevărata legumă.” , a spus Amalia.

„Farfuria Amaliei arăta bine ca și gust, dar nu ca aspect. Rața lui Sasu era un pic cam prea făcută”

Amalia a plecat în lacrimi din cadrul emisiunii, aceasta s-a declarat mulțumită de parcursul său în emisiune și se va întoarce acasă, la restaurantul său. „Pur și simplu am arătat ceea ce sunt eu.”

„Puțin uscat, înăuntru dezastru, iar sosul foarte acru. O farfurie dezastru total” , a explicat chef Cătălin Scărlătecu.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.