Actualitate

Ambasadorul Rusiei la Washington: Afirmatiile senatorului Graham sunt inacceptabile si scandaloase. Rusia reactioneaza dur la cererea senatorului american pentru asasinarea lui Putin.

Apelul senatorului Graham (foto dreapta) pentru un complot pentru uciderea președintelui rus este inacceptabil și scandalos, a spus ambasadorul Rusiei în SUA (foto stanga). Senatorul republican Lindesy Graham a pledat joi ca cineva din Rusia să-l asasineze pe președintele Putin

Ambasadorul Rusiei: Afirmatiile lui Graham sunt inacceptabile și scandaloase.
Senatorul din Carolina de Sud a susținut asasinarea lui Putin în timpul unei apariții la Fox News și a citat exemple istorice de comploturi de ucidere a unor lideri politici celebri, printre care Iulius Caesar (foto jos) și Adolf Hitler.

Există un Brutus în Rusia? Există un colonel Stauffenberg mai de succes în armata rusă? întrebă Graham. Singurul mod în care asta… se termină, prietene, este ca cineva din Rusia să-l omoare pe tipul ăsta, a spus senatorul Graham in discursul sau…

Comentând observațiile, ambasadorul rus Anatoly Antonov le-a numit inacceptabile și scandaloase. El a spus că aceasta arată că Russofobia și ura în Statele Unite față de Rusia au depășit orice limita a bunului simt și a afirmat că Graham susține de facto un act de terorism pentru a promova obiectivele politice ale Washingtonului. 

Moscova se teme pentru viitorul națiunii americane, având în vedere că la cârma ei se află oameni precum senatorul, a adăugat diplomatul rus. Încercările de a ucide lideri străini nu sunt nemaiauzite în politica externă a SUA. Liderul revoluționar al Cubei, Fidel Castro, a fost probabil cel mai faimos exemplu. El a fost vizat de mai multe comploturi puse la cale de CIA, după cum a dezvăluit Comitetul Bisericii în anii 1970.

Un exemplu mai recent a fost Muammar Gaddafi din Libia. El a fost vizat personal de atacurile aeriene ale NATO în timpul campaniei aeriene a atentatelor din 2011 pentru a distruge armata țării și a asigura o victorie pentru forțele antiguvernamentale. În cele din urmă, el a fost capturat de rebeli după ce caravanul său care fugea a fost lovit de un atac aerian și a fost executat sumar.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.