Social Media

Amber Heard a fost fotografiată sărutându-se cu o cunoscută producătoare de film

Actrița Amber Heard, în vârstă de 33 de ani, a fost văzută în timp ce se săruta cu Bianca Butti, o cunoscută producătoare de film.

Cele două au fost surprinse în Palm Springs în fața unui hotel și păreau extrem de fericite împreună. Ulterior, ele au plecat împreună și s-au urcat în mașina lui Amber, un Mustang roșu.

Bianca Butti este cunoscută pentru producerea unor episoade a unui reality-show, Love & Hip Hop: Atlanta. Anul trecut, mai mulți apropiați de ai ei s-au mobilizat pentru a acoperi costurile privind tratamentul ei pentru combaterea cancerului de sân și au strâns peste 18,500 de dolari deoarece asigurarea ei medicală nu era suficientă. Ea a declarat că a fost diagnosticată pentru prima dată în 2015, la vârsta de 34 de ani, iar în martie 2019 acesta a recidivat. „Am fost mai mult decât devastată. O nouă tumoră a apărut la sânul meu drept, la trei ani după ce mă vindecasem. Atunci când ești diagnosticat pentru a doua oară, ești mai puțin speriat față de prima oară.”

Amber a fost extrem de deschisă cu privire la orientarea sa sexuală. Ea a fost căsătorită cu…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.