duminică 23 septembrie 2018 3:02 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / AMENDĂ-ŞOC încasată de Antena 1 şi AFIRMATII GRAVE ale celor de la CNA: ‘Emisiunile sunt cap-coadă numai vulgarităţi, cu excepţia publicităţii’
Adpres Market

AMENDĂ-ŞOC încasată de Antena 1 şi AFIRMATII GRAVE ale celor de la CNA: ‘Emisiunile sunt cap-coadă numai vulgarităţi, cu excepţia publicităţii’

AdpresFM - Radio Online Stations  

Televiziunea Antena 1 a fost amendată cu 15.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), marţi, pentru ediţia emisiunii „iUmor” care a fost difuzată pe 29 octombrie şi a conţinut limbaj şi comportament trivial şi obscen. „Cum justifică colegii dumneavoastră şi dumneavoastră, care trebuie să îi reprezentaţi, faptul că se vorbeşte despre cum s-a masturbat cineva? Este o chestiune de umor? De ce s-a vorbit un sfert de oră despre masturbare? Ce e interesant la acest subiect?”, a întrebat-o Dorina Rusu pe reprezentanta postului.

Gabriel Tufeanu a spus că emisiunea „iUmor” prezintă „numai vulgarităţi”. „Emisiunile, nu emisiunea sau secvenţa, ci emisiunile «iUmor» sunt de la cap la coadă, cu excepţia publicităţii, numai vulgarităţi. Aceasta este emisiunea”, a spus Gabriel Tufeanu. „Faptul că ei spun că blurează sau că bagă «bip» (…) e ca în acel test care umblă pe internet, unde lipsesc nişte litere sau sunt întoarse şi, totuşi, oamenii îl citesc fără nici un fel de problemă. Adică mie mi se pare că scapă mult mai uşor băgând nişte «bip»-uri, când toată lumea ştie ce spun ei acolo”, a spus Radu Herjeu, care a propus amenda.

Amenda a a fost dată în baza articolului 18, alineatul 1, litera b din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, potrivit căruia nu pot fi difuzate în intervalul orar 6.00 – 23.00 producţii care prezintă scene de sex, limbaj sau comportament trivial, vulgar sau obscen. Gabriel Tufeanu a propus la rândul său o amendă de 50.000 de lei, care nu a trecut la vot.

„Mie mi se pare foarte suburbană emisiunea. Poate că conceptul emisiunii e bun. Vocabularul…”, a spus el. În aceeaşi şedinţă, CNA a dat o somaţie publică pentru Antena 3, deoarece a încălcat prevederile articolului 40, alineatul 5 din Codul audiovizualului la difuzarea emisiunii „Sinteza zilei” (ediţia din data de 14 septembrie).

Sursa:stiripesurse.ro

Articolul AMENDĂ-ŞOC încasată de Antena 1 şi AFIRMATII GRAVE ale celor de la CNA: ‘Emisiunile sunt cap-coadă numai vulgarităţi, cu excepţia publicităţii’ apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com