Social Media

Ana Maria Pantaze a caștigat marele premiu de 120.000 de euro la ROMANII AU TALENT!

Premiul în valoare de 120.000 de euro, în marea finală Românii au talent se duce la Ana Maria Pantaze.

Ana Maria Pantaze a câştigat ediţia a 9-a a show-ului ROMANII AU TALENT. Ea l-a învins în finală pe Aris Negoiţă. Pe locul 3 s-a clasat Corul de copii al Operei Naționale. Au urmat Ema Stoian, Elena Gibson,  Anton Joseph, Magitot, Andreea Tucaliuc, Isabela Stănescu, Rareș Bratu și Stevie Starr .

Magitot a câştigat premiul de originalitate de 10.000 de euro!

Ana Maria Pantaze, Andreea Tucaliuc, Anton Joseph, Aris Negoiță, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu, Isabela Stănescu și Stevie Starr au fost pregătiți pentru seara vieții lor, aplauzele au fost  gata să fie auzite, iar votul a decis câștigătorul sezonului #9suprem.

Concurenții au fost nerăbdători să urce din nou pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon, și le-au adus telespectatorilor un spectacol de neuitat.

Articolul Ana Maria Pantaze a caștigat marele premiu de 120.000 de euro la ROMANII AU TALENT! apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.