Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Anchete

Anamaria Prodan, audiată la DNA. Anamaria Prodan este un veritabil martor…

Anamaria Prodan a fost audiată la DNA în calitate de martor într-un dosar ce vizează acționariatul de la Rapid. ‘Este ceva legat de Rapid, un dosar vechi din 2015.’, a spus Anamaria Prodan.

‘Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era o chestiune cu alte persoane, posibili acționari sau nu de la clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă.’, a intervenit avocatul.

Avocatul a mai completat, parafrazândul pe procurorul-șef adjunct de secție, că Anamaria Prodan este ‘un veritabil martor. Atât și nimic mai mult’. Ulterior, avocatul Anamariei Prodan a declarat că dosarul este din 2016, iar ‘restul din dosar nu vă pot spune’.

Întrebată dacă ea a făcut transferuri și la Rapid în perioada respectivă, Anamaria Prodan a răspuns afirmativ: ‘Da, întotdeauna. Și este o chestie oarecum normală, dacă se instrumentează un caz și ai participat la un transfer sau o discuție, să fii chemat ca martor.’


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.