Social Media

Anamaria Prodan, declarații cu ochii în lacrimi despre relația cu Laurențiu Reghecampf.

Impresara a făcut declarații sincere despre familia ei, susțînând cu tărie că nu există nicio problemă în cuplu.  În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a recunoscut că au existat ceva probleme în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, declarații cu ochii în lacrimi

”Încerc să fiu bine, am fost și voi rămâne o femeie puternică.  Copiii cei mari sunt plecați și le spun mereu să nu citească ceea ce apare, să își vadă de tinerețea lor, de adolescență. Bebeto este încă mic, stă mereu la mine în brațe și ne uităm dacă se vede pe pozele din Deltă figura tatălui său, a femeilor cu care a fost.

Nu, nu neg că a fost cu altă femeie, dar cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a spus Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Ce se întâmplă cu căsnicia celor doi

Impresara a dat din nou dovadă că este o femeie extrem de puternică și că nu vrea să dea cu piciorul la o așa căsnicie pentru o mică greșeală. Despre acest subiect Anamaria a vorbit si pe Instagram.

Mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului. 

Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut fiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva? Nu pot să concep lucrul ăsta.

Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred și să înțeleg. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare, ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte.

Nu divorțez de dragul anilor sau din cauza averii. Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic”, a mai spus Anamaria Prodan.

Divorțează Anamaria Prodan de Reghecampf?

 Îi iau apărarea, pentru că eu știu ce fel de om este soțul meu și cred că orice om poate greși, dar orice bărbat are coloană vertebrală, are demnitate. Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană.

Eu cu Laurențiu avem ceva probleme în acest moment, pe care le discutăm. Se mai întâmplă. Da, am vorbit  (n.r. despre divorț), dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.