Social Media

Anamaria Prodan Socata: Iubita a lui Laurențiu Reghecampf, Corina, este însărcinată. Anamaria Prodan pusă în fața faptului împlinit.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în trei luni, iar asta face că relația dintre tânără și antrenorul de fotbal să devină și mai serioasă. Se pare că Laurențiu și Corina sunt împreună de mai multă vreme și chiar locuiesc împreună în Craiova.
Anamaria Prodan, Corina si Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf este tatăl copilului Corinei. Această informație pare să elucideze misterul din jurul problemelor dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Potrivit Fanatik, iubita antrenorului, Corina Bilcon, este însărcinată în trei luni. Relația este cât se poate de serioasă, oficială, iar apropiațîi celor doi îndrăgostiți știu deja că ei sunt împreună.

Laurențiu și noua lui iubită locuiesc împreună în Craiova și peste câteva luni vor deveni părinți. Corina este însărcinată în trei luni și vă avea o fetiță. Nimeni nu se aștepta la asta, dacă este să judecăm atitudinea Anamariei care a susținut sus și tare că Laurențiu este un soț model și că nu se pune problema de vreun divorț.

A dat de gândit, însă, faptul că în tot acest timp, antrenorul nu a comentat în niciun fel informațiile cu privire la despărțirea de soția să. El a spus o singură dată că vă divorța și a rugat pe toată lumea să păstreze discreția. Ulterior, Anamaria a infirmat divorțul și a declarat că totul a fost o glumă și că nu se pune problema să se despartă de Reghecampf.

Reacția Anamariei Prodan când a aflat că iubita lui Reghe este însărcinată

Potrivit Fanatik, întrebată ce părere are despre această situație, impresara fotbaliștilor a răspuns că nu știe despre ce este vorba, nici cine este această Corina și de ce se bate moneda pe numele ei. Anamaria Prodan a ținut să sublinieze că abia ce a vorbit cu soțul ei și că nu se pune problema de așa ceva.

Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred că știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea… a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

De altfel, Anamaria a susținut în repetate rânduri că îi vă apăra întotdeauna pe cei dragi ei, chiar dacă aceștia greșesc, și se poate să fie vorba de asta și în acest caz. Vedeta îi are de partea ei pe copii care au avut reacțîi vehemente de fiecare dată când în spațiul public au apărut informațîi cum că Reghe ar călca strâmb.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.