Social Media

Anca Pop a fost îngropată într-un sicriu alb, chiar pe malul Dunării.

Anca Pop a fost îngropată într-un sicriu alb, chiar pe malul Dunării.

Cântăreața Anca Pop, care a murit înecată după ce a ajuns cu mașina în Dunăre, a fost condusă azi pe ultimul drum de familie și prieteni, într-o atmosferă mohorâtă, la fel ca vremea de afară.

Tânăra care și-a găsit sfârșitul, duminica trecută, la 33 de ani, a fost îngropată într-un sicriu alb pe malul Dunării, chiar în apropierea locului în care a murit.

Despărțire dureroasă și un mesaj subtilLa înmormântare au fost prezenți doar membrii familiei și câțiva apropiați.Groapa în care Anca Pop își va găsi odihna veșnică a fost săpată la nici 200 m de fluviu, în Golful Sviniței, locul în care tânăra și-a găsit sfârșitul după ce a derapat cu mașina din cauza poleiului.

Familia tinerei a decis să-i respecte dorința de a fi înmormântată pe malul apei, Anca Pop declarându-se toată viața o iubitoare a Dunării.Anca Pop își doarme somnul de veci pe malul DunăriiAnca Pop a murit înecată după ce a plonjat cu maşina în apele fluviului, în zona viaductului Sviniţa. 

Artista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pe DN 57.Cu doar câteva luni în urmă, tânăra mărturisea pe Facebook că adoră Dunărea şi că este chiar esenţa vieţii.Duminică seară, Anca Pop a pierdut controlul volanului din cauza poleiului şi a plonjat cu maşina în Dunăre.

Artista care locuia la Bucuresti, mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Veche, însă drumul i s-a oprit pe DN 57, la câțiva kilometri de casă.

ora ei a alertat autoritățile.Nu mai primise niciun semn de la cântăreaţă după ce aceasta plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării.

Daca va plac articolele noastre va rugam frumos sa nu uitati sa va abonati cu un LIKE la pagina de facebook! Sarbatori Fericitate cu drag echipa <3


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.