Anchete

Ancheta la IPJ Botosani, dupa ce un copil ar fi fost lovit de o autospeciala de Politie. Dupa incident, copilul a fost băgat cu forta în masina politiei.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Botoșani a cerut deschiderea unei anchete, după ce un bărbat a povestit pe Facebook că un elev ar fi fost lovit de o autospecială a instituției. Acesta acuză că, după incident, băiatul a fost băgat cu forța în mașina poliției.

„Astăzi, în jurul orei 13:30, am fost martor unui incident la ieșirea de pe Centură spre Calea Națională, la vale de sediul Poliției Rutiere. Am cedat trecerea unor pietoni, copii ieșiți de la liceu, iar de pe Calea Națională a intrat o autospecială a poliției, marca WW Polo, care a intrat în copii ca lupul între oi, unul dintre copii fiind luat pe capotă și ajuns până la parbriz (girofarurile erau oprite, semn că nu erau în vreo grabă).

De la volanul mașinii se coboară o doamnă polițistă care nici una, nici două, bagă copilul în mașină și pleacă cu el. Curiozitatea mea, cum trebuia soluționat cazul? Copilul efectiv s-a blocat și nu voia să intre în mașină și zicea că e în regulă, dar l-a obligat să intre. Se suspendă dreptul doamnei de a mai conduce? Întreb pentru un prieten, căruia i l-ar fi suspendat…”, a scris bărbatul pe Facebook, potrivit Botoșani News și realitatea.net.

Se fac cercetări în regim de urgență, prin intermediul Biroului Control Intern.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind producerea unui eveniment rutier la intersecția străzilor Cornișa cu Calea Națională, în care ar fi fost implicată o autospecială de poliție, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea inspectoratului a dispus cercetări, în regim de urgență, prin intermediului Biroului Control Intern, cu privire la evenimentul rutier la care se face referire în spațiul public. La fianlizarea verificărilor vom comunica măsurile dispuse față de persoanele implicate, precum și care a fost situația de fapt”, a precizat sursa citată, potrivit realitatea.net.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.