marți 25 septembrie 2018 3:59 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Andra Elena Toader, victimă în clubul Colectiv, va fi înmormântată la Cimitirul Sărata. Trupul neînsufleţit a fost adus la capela unei biserici din Bacău
Adpres Market
andra-elena

Andra Elena Toader, victimă în clubul Colectiv, va fi înmormântată la Cimitirul Sărata. Trupul neînsufleţit a fost adus la capela unei biserici din Bacău

AdpresFM - Radio Online Stations  

andra

Andra Elena Toader, în vârstă de 30 de ani, a decedat sâmbătă seară la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Trupul neînsufleţit a fost adus acum câteva minute şi depus la capela Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din municipiul Bacău. Ea va fi înmormântată miercuri dimineaţa, la Cimitirul Sărata.

Pe 30 octombrie, Andra se afla în clubul Colectiv din Bucureşti, împeună cu sora sa, Gabriela Toader Ursu şi prietenul acesteia. Toţi au suferit arsuri, dar Andra Elena Toader a fost cea mai afectată.

Sâmbătă, inima i-a cedat. „A fost adusă acum la Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, biserica din faţa Parchetului. Va fi înmormântată miercuri, la Cimitirul Sărata dar nu a fost stabilită ora“, ne-a spus, îndurerat, Vasile Dram, unchiul Andrei.

Paginile de Facebook ale surorilor Andra şi Gabriela abundă de mesaje de condoleanţe, transmise de prieteni şi cunoscuţi, întristaţi de tragedia din clubul Colectiv dar şi de pierderea Andrei. Cele două surori din Bacău s-au mutat în Bucureşti, unde au găsit un loc de muncă. Andra lucra la un studio foto profesional, axat pe nunţi şi botezuri, iar Gabriela, la o companie medicală.

Mesaje de pe Facebook:

„Dragi prieteni, Verişoarele mele Gabriela şi Andra ( Tea Braven ), din nefericire au fost rănite în incendiul de la Colectiv. Din păcate, Andra este în comă indusa de vineri, cu arsuri pe o mare parte a corpului şi cu căile respiratorii distruse de fumul toxic şi fierbinte inhalat.

Vă mulţumim tuturor pentru gândurile bune şi avem speranţa şi încrederea că Andra va câştiga lupta… Are doar 30 de ani… Doamne ajută!!!“, a scris  Ioana Alexandra înainte ca Andra să pierdă lupta cu viaţa.

“M-am trezit cu speranţa că am visat urât. .. Şi că Andra nu era în acel club blestemat. Şi că e ok, acasă (…) M-aş duce la Dumnezeu să îl întreb de ce nu a lasat-o să plece când a vrut şi s-a întors în club după aparatul foto exact când a început totul? De ce aşa… Chiar nu merita. Nu era satanistă. Nimeni de acolo nu era. Ieşise să sărbătorească cu sora ei, venită sa o viziteze. Era un om care ajuta alţi oameni. Sărmani”, a scris Alina Roxana Sociu.

„Gabitule, astazi in loc sa petrecem impreuna de sfanta sarbatoare Mihail si Gavril, trebuie din pacate sa ne luam ramas bun de la Andra…ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treceti peste aceasta cumplita durere…Dumnezeu sa o ierte !“.

„Doamne… om bun si frumos, mergi in pace, in cer, acolo unde iti este locul!“.

sursa: adevarul.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com