Life Style

Andreea Balan a iesit din operatie . Sufera foarte mult ” Operatia aceasta doare mai rau ca orice “

Andreea Bălan a ieșit din sala de operații în această seară, după ce a ajuns de urgență cu hematoame. Uite cum se simte artista.

Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare o imagine din spital, în această seară, după ce a ieșit din blocul operator. Așa cum declară și artista, operația a decurs bine, iar hematoamele au fost eliminate. Totodată, artista a mărturisit că operația aceasta o doare cât celelalte două la un loc.

”M-am trezit, sunt ok, și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă “lupt” cu durerea fizică deoarece această operație mă doare cât celelalte 2 la un loc. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de încurajare. Mă ajută mult…”, a spus Andreea Bălan de pe patul de spital.

Andreea Bălan: ”Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar”

Cântăreața a mărturisit că o îngrozesc perfuziile. “Am început să am spaimă de ace, de perfuzii. După atâtea perfuzii şi înţepături, mă apucă tremuratul când văd ace şi perfuzii”, a precizat Andreea Bălan.

“A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește”, a declarat medicul care a operat-o a doua oară pe cântăreață, Ovidiu Peneș.


Lasa comentariul tau...