Social Media

Andreea Balan povesteste cele mai cumplite trairi din spital “Dati-mi morfina ca mor de durere”

Andreea Balan a suferit complit in ultimele 3 saptamani, incepand cu ziua in care s-a nascut al doilea copil al ei. Artista a povestit prin ce a trecut.

Andreea Balan: “Dati-mi morfina ca mor de durere”.

Artista a povestit pe vlogul ei personal despre tot ce i s-a intamplat in ultimile trei saptamani, incepnad cu ziua in care s-a nascut micuta Clara. Artista a fost operata de trei ori si a trecut prin proceduri foarte grele si complicate, din cauza emboliei amniotice. Pe 4 martie, cand Andreea Balan a intrat in operatia de cezariana, nimic nu prevestea ca urmeaza momente extrem de dificile pentru ea si familia ei.

Andreea Balan: “Dati-mi morfina ca mor de durere”.

Embolia amniotica provoaca moartea, in cele mai multe cazuri, insa Andreea a pacalit moartea, dupa cum chiar ea spune. Dupa a treia operatie, Andreea povesteste ca a avut dureri cumplite. “Am stat o zi intreaga la terapie intensiva. M-a durut ingrozitor. A fost o operatie foarte grea. Anestezia a durat 45 de minute. Cand m-am trezit am auzit ca mi s-a pus morfina. Cand vedeam un doctor sau o asistenta trecand pe langa mine eram: “Mai dati-mi, va rog morfina, va rog, morfina ca mor de durere” si mi s-a explicat ca nu se poate pentru ca si morfina are efecte secundare. Pur si simplu m-a durut ingrozitor aceasta operatie. Acum am antibiotic si calmant pe perfuzie. Voi mai stat in spital cateva zile.”, a spus Andreea Balan in vlogul ei.

Artistei ii este foarte dor de fetitele ei si isi doreste foarte mult sa se faca bine si sa se intoarca acasa. Andreea le multumeste fanilor si admiratorilor ei pentru incurajari.

Sursa :kanald.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.