Life Style

Andreea Esca a făcut anunțul trist: Dacă e pe MOARTE, nu mai stăm cu el?!

kitunghii.ro

Andreea Esca a devenit cunoscută ca prezentatoarea știrilor de la Pro TV, dar, pe lângă acest job, ea face multe alte activități legate de jurnalism! 

Este implicată și în proiecte legate de radio și print, iar, de curând a vorbit despre posibilitatea de a renunța la televiziune. 

“Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: «Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online». E tot despre «a iubi». Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo.

Adică nu mi se pare fair (cinstit – n.r.) să o abandonez acum, la greu! Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: «Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce», după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: «Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară», pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”.

pni.ro%20

Comment here